Go back

WAASLAND-BEVEREN – SC CAMBUUR (fandag 07/08): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Zoals we reeds eerder bekend maakten, nemen we het zaterdag tijdens de fandag op tegen de Nederlandse promovendus SC Cambuur Leeuwarden. Omwille van de geldende coronamaatregelen zijn de plaatsen voor de match beperkt! Ondertussen registreerden er zich al zo’n 800 supporters. Wie zeker wil zijn van zijn zitje, raden we dus aan om zich via deze link zo snel mogelijk aan te melden en op tijd af te zakken naar het stadion, want vol = vol!

Je ontvangt je toegangsticket voor de wedstrijd meteen bij het betreden van het Stadionplein. Vanaf 12:45 uur openen we de deuren van de hoofdtribune. Voorafgaand aan de wedstrijd worden alle spelers voorgesteld en komen coach Marc Schneider en sportief directeur Roger Stilz aan het woord in een dubbelinterview. Zij laten onder meer hun licht schijnen over de voorbereiding, de spelerskern en de ambities voor het komend seizoen. Aangezien de toegang gratis is en we met ongenummerde plaatsen werken, raden we iedereen aan om in bubbel zo snel mogelijk plaats te nemen op de hoofdtribune. Hoe vroeger je komt, hoe beter je plaats! Bovendien willen we trainers en spelers meteen laten voelen tot wat onze 12e man in staat is.

Een mondmasker is verplicht bij alle verplaatsingen op het Stadionplein en in het Freethielstadion, maar mag afgenomen worden wanneer je neerzit. Het Covid Safe Ticket is nog niet van toepassing. De wedstrijd tegen Cambuur start uiterlijk om 14:30 uur.

We wensen iedereen een fantastische fandag en aangename partij toe!