Go back

Kom dineren op de Freethiel

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Op zondag 22 augustus kijkt Waasland-Beveren in het Freethielstadion met SK Deinze de enige Oost-Vlaamse tegenstander uit de reeks recht in de ogen. De tweede wedstrijd van onze competitie wordt om 20.00 uur afgetrapt. Ook tijdens dit seizoen 2021-2022 willen wij u van harte uitnodigen om de match te combineren met een verrukkelijk diner.

President’s Diner & Brasserie Themacafé.

Waasland-Beveren gaat dit seizoen opnieuw in zee met Traiteur De Schepper. We kiezen voor lokaal en kwaliteit onder leiding van Scott De Schepper. Met een jong en dynamisch team zal Traiteur De Schepper onze diners in een professioneel kader promoveren naar een culinair succes.

Ook dit seizoen bieden we u twee formules aan:
Brasserie Themacafé in tribune drie en de President’s Diner, een 4-gangen businessdiner inclusief dranken met bediening aan tafel, in onze hoofdtribune. Hieronder kan je de menu van beide arrangementen terugvinden alsook de mogelijkheid om te reserveren, want vol is vol!

Klik hier om je in te schrijven voor de President’s Diner (€75 incl. btw).
Klik hier om je in te schrijven voor Brasserie Themacafé (€25 incl. btw).

Let op:
Bij het President’s Diner is het noodzakelijk een ticket in de B-tribune te voorzien. Indien je nog geen B-abonnement hebt, kost dit ticket in combinatie met een diner slechts €45 (i.p.v. €65).

Laat je verleiden. Smakelijk!