Go back

RE MOESKROEN – WAASLAND-BEVEREN (29/8): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Op de derde speeldag van de competitie treffen onze Leeuwen Royal Excel Moeskroen. Geel-blauw trekt hiervoor naar Le Canonnier waar scheidsrechter Wim Smet om 16.00 uur de wedstrijd op gang zal fluiten. Hij zal worden bijgestaan door de heren Martijn Tiesters en Alexandre Minnoy. De vierde official is de heer Laurent Willems. Helaas zullen onze Leeuwen niet vooruit gestuwd kunnen worden door de eigen aanhang, want bezoekende fans worden nog steeds niet toegelaten.

Selectienieuws

Coach Schneider kan tegen Moeskroen opnieuw beroep doen op Dries Wuytens. Jenthe Mertens, Brendan Schoonbaert en Jacob Montes moeten verstek geven. Mertens ondervindt nog steeds te veel hinder aan de knie, terwijl Schoonbaert last heeft van de adductoren. Montes tenslotte is nog niet speelklaar na ziekte.

Selectie