Go back

Waasland-Beveren – SK Deinze (22/8): selectienieuws

Tekst: Maarten Van Mieghem & Valy Van de Merlen - Foto: Belga Image

Morgen spelen onze Leeuwen hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022. Geel-blauw kan na de zege tegen Lommel meteen op zoek gaan naar een tweede overwinning op rij! Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Simon Bourdeaud’hui de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Michael Geerolf en Matthias Massa. De vierde official is de heer Kevin Van Damme.

Selectienieuws

Marc Schneider kan tegen Deinze geen beroep doen op Jenthe Mertens, Jordan Faucher en Jacob Montes. Mertens ondervindt teveel hinder aan de knie na een pijnlijk contact in de wedstrijd tegen Lommel. Faucher ontbreekt omwille van een blessure aan de hamstrings. Ook Montes is afwezig. De Amerikaan met Nicaraguaanse roots geeft forfait wegens ziekte. Mauro Trari liet tijdens de voorbereiding enkele fraaie dingen zien en wordt beloond met een eerste selectie.