Go back

Welkom thuis, Louis!

Louis Verstraete is eindelijk echt van ons! Na twee eerdere passages bij onze club en omzwervingen bij Gent en Antwerp zijn we meer dan verheugd om hem voor de derde keer welkom te heten!

Net als bij zijn eerste passage toonde Louis vorig seizoen opnieuw tot wat hij in staat is. Hij liet zich wederom opmerken door zijn gedrevenheid, werkkracht en winnaarsmentaliteit en bewees hierdoor zijn waarde voor het team. Zo scoorde hij onder meer twee keer in de kraker tegen OH Leuven waardoor onze Leeuwen alsnog barrages konden afdwingen.

Roger Stilz: “De eerste speler die ik belde twee dagen na de degradatie was Louis Verstraete. We wilden hem voor onze heropbouw, het heden en de toekomst. We bleven in contact, de hele voorbereidingsperiode. Nu zijn we heel blij dat hij besliste om voor ons te kiezen en andere opties naast zich neer te liggen, om terug te keren naar Beveren. We hebben nood aan engagement, dit engagement. We zijn ervan overtuigd dat Louis de juiste speler is om onze ploeg compleet te maken.”

Louis Verstraete: “Beveren is altijd al iets speciaals geweest voor mij, ook in het verleden heb ik mij hier altijd thuis gevoeld. Ik ben blij dat ik hier nu een langdurig contract kan tekenen en kan helpen om de club terug te brengen naar waar het hoort. Ik heb er alle vertrouwen in dat we mooie dingen gaan realiseren. Ikzelf ga er alles aan doen om de ploeg te helpen op ieder vlak. Ik hoop dat de fans ons gaan blijven steunen zoals ze altijd hebben gedaan, zij kunnen ons dat extra duwtje geven. Ik heb héél veel goesting om eraan te beginnen!”