INSCHRIJVING BRASSERIE THEMACAFÉ 

Welkom bij Brasserie Themacafé!
Al eens genoten van een heerlijke maaltijd in het Themacafé? Hand in hand met Traiteur De Schepper bieden we u vanaf het seizoen 2021-2022 een nieuw concept aan: een tweegangenmenu op maat van onze supporters! Een overheerlijk, zelfgemaakt soepje van de dag of dessert en een hoofdgerecht waar jong en oud verlekkerd op zijn. Al dat lekkers wordt jou voorgeschoteld aan een democratische prijs van € 25 incl. btw. Kinderen betalen € 15 incl. btw.
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket. Als abonneehouder kan je gebruik maken van uw abonnement. Extra tickets kan je bij de registratie hieronder aanvragen. De geldende ticketprijzen kan u hier raadplegen.
Gasten zijn welkom vanaf 2.00 uur voor aanvang van de wedstrijd. (Gaat de wedstrijd door om 20.00 uur dan verwachten we u omstreeks 18.00 uur.) Tenzij anders aangegeven, zal het diner bij wedstrijden om 16.00 uur plaatsvinden voor aanvang van de wedstrijd. 
Het is niet toegestaan zonder parkingticket te parkeren op de hoofdparking. U kan vrij parkeren op de parking van de sporthal (Klapperstraat).
Indien u wenst een factuur te ontvangen voor de lunch dient u de factuur reeds te betalen op de wedstrijddag zelf. Betalingen na de Themacafélunch worden niet toegestaan. De voldane factuur volgt nadien per mail of per post.

👉 Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 Naast abonneehouders worden ook niet-abonneehouders toegelaten tot Brasserie Themacafé.
👉 Voor de wedstrijd tegen Lommel SK ontvangen we u graag vanaf 18.00 uur.

Heeft u nog geen abonnement? Koop het dan nu snel aan: https://beveren.tickethour.be/.

*Klik op de afbeelding om het menu te bekijken.

SCHRIJF HIER IN