INSCHRIJVING BRASSERIE THEMACAFÉ 

 

VOOR DE WEDSTRIJD OP 19 OKTOBER TEGEN KV OOSTENDE VOORZIEN WIJ EEN EXCLUSIEVE MENU AAN €25 pp.
SCHRIJF HIER IN.

 

Welkom bij Brasserie Themacafé!
Al eens genoten van een heerlijke maaltijd in het Themacafé? Hand in hand met Traiteur De Schepper bieden we u vanaf het seizoen 2020-2021 een nieuw concept aan: een tweegangenmenu op maat voor onze supporters! Een overheerlijk, zelfgemaakt soepje van de dag en een hoofdgerecht waar jong en oud verlekkerd op zijn. Al dat lekkers wordt jou voorgeschoteld aan een democratische prijs van € 25 incl. btw. 
Gasten zijn welkom vanaf 2.00 uur voor aanvang van de wedstrijd. Tenzij anders aangegeven, zal het diner bij wedstrijden om 16.15 uur plaatsvinden na aanvang van de wedstrijd.

Indien u wenst een factuur te ontvangen voor de lunch dient u de factuur reeds te betalen op de wedstrijddag zelf. Betalingen na de Themacafélunch worden vanaf heden niet meer toegestaan. De voldane factuur volgt nadien per mail of per post.

👉 Momenteel zijn er 90 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 U kan maximaal met 5 personen (incl. kinderen) inschrijven per bubbel. U kan wel met tien personen inschrijven, maar dan kunnen we u niet aan ééndezelfde tafel plaatsen.
👉 Naast abonneehouders worden ook niet-abonneehouders toegelaten tot Brasserie Themacafé. U dient het ordernummer van alle abonneehouders door te geven én de contactgegevens van de niet-abonneehouders.

Heeft u nog geen abonnement? Koop het dan nu snel aan: https://beveren.tickethour.be/.

Geef bij de inschrijving het ordernummer per abonnement door.

SCHRIJF HIER IN