SK Beveren is terug, de magic is back!

Als er afgelopen seizoen één ding duidelijk werd, was het dat wel. Daarom kijken we nu al reikhalzend uit naar het seizoen ’23-’24 om samen met jullie verder te bouwen aan een mooie toekomst!

We twijfelen er niet aan dat wie het afgelopen jaar op de Freethiel aanwezig was, ook komend seizoen deel zal willen uitmaken van ons legioen!

In een goedgevulde, sfeervolle Freethiel kunnen onze Leeuwen altijd wat meer. Aarzel niet en sluit je nu aan bij ons legioen. Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je plaats.

BUSINESS SEATS

In het seizoen ’23-’24 breiden we ons businessaanbod uit. Naast de gekende businessformule kan er vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een all-in drankformule*.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een hapje en een drankje. Enkel vips zullen toegang krijgen tot deze lounge. Tijdens de rust kan genoten worden van koffie en gebak, na de wedstrijd volgt nog een puntzakje heerlijke Remo-Frit frietjes.

Klik hier om meer details over beide formules te weten te komen:

*Enkel geldig op gewone dranken (zie prijslijst) als bier, frisdrank, water en huiswijn.

VRAGEN?

Bij vragen over tickets en/of abonnementen kan je contact opnemen met de ticketingafdeling.

E-mail: ticketing@skbeveren.be

ABONNEMENTSPRIJZEN

 
Volwassene
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
Staantribune
(Sfeervak E)
Volwassene€ 95
Voordeeltarief*€ 80
Jongvolwassene**€ 45
Zittribune
(Vakken C, F, G & H)
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Business Seats
(Vak B)
Volwassene€ 800
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
VIP Seats
(Vak B)
Volwassene€ 1300
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-

* Mindervaliden en 60+
** Jonger dan 21 jaar

Net als tickets worden abonnementen enkel op naam verkocht. Ze zijn strikt persoonlijk en mogen niet doorgegeven worden aan derden. Bij aankoop aan het onthaal wordt een extra administratiekost van €5 per abonnement in rekening gebracht.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.