Go back

Freethielnieuws (08/03): trainingsnieuws | bondscoach op de Freethiel

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vandaag werd er weer hard labeur geleverd op de Freethiel. Onze jongens hadden hun wekelijkse voetbalconditietraining. De spelers die maandag tegen KVC Westerlo speelden, hadden een voetbalhersteltraining op het programma staan. Zinho Gano kon opnieuw aansluiten bij de groep. De situatie van Rudy Camacho gaat de goede kant uit, maar voorlopig blijft hij individueel werken. Morgen zijn de spelers vrij.

 

Bondscoach Roberto Martinez en technische directeur van de K.B.V.B. Chris Van Puyvelde woonden de ochtendtraining bij op de Freethiel. Nadien maakten ze tijd om een uiteenzetting te geven over hoe men te werk gaat bij de voetbalbond. Achter die uiteenzetting werden de rollen omgedraaid en werd aan hen voorgesteld hoe gewerkt wordt op de Freethiel. Het was een leuke en joviale ontmoeting waarbij beide partijen heel wat konden opsteken.