Go back

Freethielnieuws (13/03): Jonge Leeuwen op Freethiel | trainingsnieuws | kalender play-offs

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vanavond spelen onze Jonge Leeuwen tegen KAS Eupen. De wedstrijd zal doorgaan op het kunstgrasveld aan het Freethielstadion. De aftrap wordt gegeven om 19.30 uur. Uiteraard is de toegang gratis voor onze abonnees. Van de A-kern treden Mathias Janssens, Senne Van Dooren, Maxim Nys, Kjetil Borry, Maximiliano Caufriez, Gilles Van Remoortere, Aleksandar Boljevic, Aaron Dhondt, Nana Opoku Ampomah en Cherif Ndiaye aan.

De spelers die vanavond niet in actie komen, moesten vandaag nog naar de Freethiel komen voor een training. Momenteel werken ze hun laatste training af voor hun korte vakantie, de rest van de week zijn alle spelers vrij.

Deze middag om 15.00 uur wordt de kalender bekendgemaakt voor de play-offs. Uiteraard kunnen jullie alles volgen op onze website, Facebookpagina en Twitter!