Go back

Freethielnieuws (15/03): openingsuren secretariaat aangepast | tickets POII | Internationals bij W-B

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Nu de reguliere competitie is afgelopen, zullen de openingsuren van het secretariaat worden aangepast. Het secretariaat zal iedere dag geopend zijn tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Na de middag wordt er geopend tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Indien u vragen heeft, kan u dan terecht op de Freethiel of via 03 750 25 00.

Binnenkort zal er gecommuniceerd worden over de startdatum van de voorverkoop van alle play-offwedstrijden. Daar wij afhankelijk zijn van externe instanties, kunnen we dat nu nog niet meteen doen. Tijdens de play-offs zal u uiteraard ook weer online terecht kunnen voor de aankoop van uw tickets. Daarnaast zal het secretariaat op bovenstaande momenten geopend zijn.

Laurent Jans (Luxemburg) en Jonathan Buatu Mananga (Angola) zitten in de nationale selectie en vertrekken binnenkort voor een interlandreeks. Valtteri Moren (Finland) en Maximiliano Caufriez (jong Belgiƫ) zitten in de voorselectie en vernemen binnenkort of ze ook in de definitieve selectie zitten.