Go back

Freethielnieuws (17/03): oefenwedstrijd KSV Roeselare | jeugd zoekt buschauffeur | paasbrunch SF

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vrijdag 24 maart zullen onze Leeuwen een oefenwedstrijd spelen tegen KSV Roeselare. De West-Vlamingen werden periodekampioen in 1B in de eerste helft van het seizoen. Ze trokken echter aan het kortste eind tegen de uiteindelijke kampioen R. Antwerp FC. De wedstrijd zal om 18.00 uur gespeeld worden in Roeselare. Meer info volgt nog.

Onze jeugd gaat op zoek naar buschauffeurs. Het zou gaan om iemand die driemaal per week spelers wil ophalen in de topsportschool te Wilrijk. W-B zoekt meerder kandidaten zodat iedere chauffeur maar één keer per week moet opdraven. Uiteraard worden de kandidaten goed vergoed.

De Supportersfederatie van Waasland-Beveren organiseert opnieuw een paasbrunch. Onder begeleiding van onze spelers, technische staf en bestuursleden kan iedereen op paasmaandag opnieuw genieten van een lekkere brunch. Er zijn zowel koude als warme gerechten en afsluitend is er ook een dessert voorzien. De kinderen kunnen nadien samen met de spelers paaseieren gaan rapen. Een volwassene betaalt €35 voor de brunch, kinderen onder twaalf jaar betalen tien euro. Kinderen jonger dan zes jaar mogen gratis meekomen. Inschrijven kan tot 10 april via sf@waasland-beveren.be.