Go back

Freethielnieuws (21/03): definitieve speeldata | Jonge Leeuwen gaan onderuit

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

De kalendercommissie van de Pro League heeft gisteravond de definitieve speelmomenten bekendgemaakt voor alle play-offwedstrijden. Eerder al maakten ze de momenten van speeldag één, twee, negen en tien bekend. Hieronder vind je een overzicht via een klein filmpje. Uiteraard kan je alles hier nog eens raadplegen. Vanaf vandaag kan je ook aan het secretariaat terecht om jouw tickets voor de eerste thuiswedstrijd aan te kopen. Eind deze week zal dat ook via de onlineverkoop kunnen. Bij onze abonnees zijn de wedstrijden van de nacompetitie uiteraard inbegrepen.

Gisteravond ging onze beloften met 2-1 onderuit op het veld van Zulte Waregem. De Jonge Leeuwen hielden pakweg een uur stand, maar in minuut 65 kwamen ze toch uiteindelijk op achterstand. Een dikke tien minuten voor tijd verdubbelde de thuisploeg de score. Gilles Van Remoortere kon in blessuretijd nog milderen, meer zat er echter niet in.

Opstelling W-B: Janssens, Huygens, De Bauw, Verschaeren, Kesteleyn, De Oude, Borry, Nys, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere