Go back

Freethielnieuws (22/03): Trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Één trainingssessie vandaag op de Freethiel. Deze voormiddag trainden alle spelers samen. Enkel Leandro Rodriguez trainde apart door een kleine blessure. Hij zou eerstdaags weer aansluiten. Ook Floriano Vanzo kwam vandaag op het terrein. De flankaanvaller oefende vandaag apart onder het goedkeurend oog van ons kinéteam. Hij ondergaat later deze week enkele tests om te zien of hij mag lopen. Indien deze tests positief uitdraaien, zal hij later deze week op het terrein enkele loopsessies kunnen doen.

Er was ook een nieuw gezicht op de Freethiel. Thankgod Francis Simon (19), jawel broer van Moses, traint deze week mee op de Freethiel. De rechtsvoetige Nigeriaan mag deze week de sportieve cel proberen overtuigen van zijn kwaliteiten.