Go back

Freethielnieuws (23/03): trainingsnieuws | U19 Zweden – België | oefenwedstrijd

tekst en foto: Martijn De Jonge

Deze ochtend werd er opnieuw getraind op de Freethiel. Leandro Rodriguez trainde nog steeds apart. De overige spelers sloten aan voor de groepstraining. Floriano Vanzo mag morgen aan de looptrainingen starten!

Om 16.00 uur start de eerste van drie wedstrijden voor het EK-kwalificatietornooi U19 op de Freethiel. De eerste partij die hier doorgaat is die tussen Zweden en België. De toegang is gratis, maar enkel via de hoofdingang van de Freethiel. Er geldt een volledig handtassenverbod.

Morgen speelt Waasland-Beveren tegen KSV Roeselare een oefenpartij. De wedstrijd wordt om 18.00 uur op gang getrapt op Schiervelde. Alle spelers reizen mee naar West-Vlaanderen. De inkom is gratis voor iedere supporter.