Go back

Freethielnieuws (27/03): Jonge Leeuwen spelen kwartfinale beker | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Vanavond spelen onze Jonge Leeuwen in het Puyenbekestadion de kwartfinale voor de nationale beker U21. De wedstrijd tegen KAA Gent wordt om 19.30 uur afgetrapt. Van de A-kern sluiten volgende spelers aan: Mathias Janssens, Cherif Ndiaye, Nana Opoku Ampomah, Maximiliano Caufriez, Maxim Nys, Senne Van Dooren en Gilles Van Remoortere. De bekerwedstrijd is gratis te bekijken voor iedereen.

Door de spelers die vanavond niet spelen, stonden er twee trainingen op het programma. In de voormiddag mochten de jongens het veld op, na de middag werd er indoor getraind. François Marquet trainde individueel door een trap op de enkel. Leandro Rodriguez werkte ook nog apart door lichte hinder aan zijn bovenbeen. Floriano Vanzo hervatte opnieuw de looptrainingen onder begeleiding van de fysio.