Go back

Freethielnieuws (28/03): Jonge Leeuwen uitgebekerd | trainingsnieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge
Jonge Leeuwen

Onze Jonge Leeuwen zijn uitgeschakeld voor de nationale beker U21. Gisteravond werd met 1-2 verloren in het Puyenbekestadion. Cherif Ndiaye scoorde het doelpunt van Waasland-Beveren. De heel efficiënte Buffalo’s, die twee doelpunten puurden uit twee doelkansen, bereiken op die manier de halve finale van de beker. Geel-blauw, dat zelf de vele kansen de nek omwrong en zo heel teleurgesteld achterblijft, is uitgebekerd en richt zich nu op de competitie.

Opstelling W-B: Janssens, Huygens, De Bauw, Ndiaye, Kesteleyn, Ampomah, Caufriez, Nys, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere

Trainingsnieuws

Geen nieuws te rapen op de Freethiel. De situatie van alle spelers bleef status quo. Zo bleven Leandro Rodriguez en François Marquet apart trainen door lichte hinder. Floriano Vanzo evolueerde van loopoefeningen naar kleine oefeningen met bal. De overige spelers kregen een stevige conditietraining voorgeschoteld. Na de middag was iedereen vrij. Morgen hoeven ze ook niet naar de Freethiel af te zakken. Vanaf donderdag is het weer keihard werken naar de wedstrijd van komende zaterdag toe.