Go back

Kalender Play-off II bekendgemaakt

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Zonet heeft de Pro League de kalender van de play-offs bekendgemaakt. Waasland-Beveren start zijn play-offcampagne op zaterdag 1 april om 20.00 uur op Stayen, het stadion van STVV. De eerste thuiswedstrijd op de Freethiel wordt precies één week later afgewerkt tegen Royale Union St- Gilloise. Speeldagen drie tot en met acht worden pas volgende week bekendgemaakt, die zijn afhankelijk van de loting van de Europa League voor de andere groep.

Speeldagen negen en tien zijn dan wel weer bekendgemaakt. Zo is de laatste wedstrijd op de Freethiel gepland op dinsdag 16 mei 2017 om 20.30 uur. Standard de Liège komt dan op bezoek. Het seizoen afsluiten doet W-B in het Koning Boudewijnstadion op vrijdag 19 mei 2017 tegen Union, eveneens om 20.30 uur. Tenzij onze Leeuwen de finale van Play-off II halen, die finalewedstrijd vindt plaats op 25 mei 2017 om 14.30 uur.