Go back

STVV – Waasland-Beveren (01/04/2017): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Op zaterdag 1 april speelt Waasland-Beveren de eerste van tien partijen in Play-off II. Geel-blauw trekt naar Stayen om STVV partij te geven. De aftrap wordt gegeven om 20.00 uur. Uiteraard hopen we opnieuw op een mooi supporterslegioen te kunnen rekenen. Hieronder vinden jullie alle info.

Ticketinfo

Zittribune blok N1-N4 = 741 zitplaatsen:

 • Volwassenen = 20 EUR
 • Kinderen < 14 jaar = 10 EUR

Staantribune blok M = 576 staanplaatsen:

 • Volwassenen = 15 EUR
 • Kinderen < 14 jaar = 10 EUR

De loketten voor de bezoekende supporters zullen geopend zijn vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd.

Parkeren

We kunnen meedelen dat er vanaf ten laatste 1 uur voor aanvang van de wedstrijd, de Haspengouwlaan (N3) met één rijvak wordt verminderd door de politie, daar supportersbussen en persoonlijke wagens van supporters aan de rechterzijde van deze weg kunnen parkeren.

Bijzondere bepalingen eigen aan het stadion Stayen:

 • Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas.
 • Vlaggen met buigzame PVC-masten van max 2 x 2 meter zijn toegelaten. De spandoeken van meer dan 2 x 2 meter moeten vuurwerend zijn (attest voor te leggen aan de hulp- en interventiediensten en Veiligheidsverantwoordelijke).
 • De scheiding naar het speelveld te overschrijden, dit wordt gesanctioneerd met een administratief stadionverbod van minimum 2 jaar en een administratieve geldboete van € 1000.
 • De autobestuurders in het bezit van een parkeerbewijs zijn gehouden aan de richtlijnen gegeven door de parkeerwachters en stewards. De club is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en diefstal op het parkeerterrein.
 • De toegang tot het stadion wordt verboden aan de supporters welke zich aanbieden aan de STVV compartimenten en die drager zijn van duidelijke kentekens van een andere ploeg dan STVV.
 • In tribune West 2nd floor en 3th floor worden pet en sjaal van een andere ploeg gedoogd.
 • Tickethouders van de Noord-tribune hebben enkel toegang tot de Goethalszaal en de zitplaatsen van deze tribune.
 • Verbod het stadion binnen te brengen en te gebruiken, elk middel dat er toe leidt om geluid elektronisch te versterken hetzij door een elektronisch, elektrisch of enig ander middel van stroomvoorziening of daarmee gelijkgesteld (vb. megafoon, micro’s, enz.)
 • De “socio-business-class”, bestaande uit outside-seats en vergaderruimtes, wordt uitsluitend bezocht door vergunninghouders en hun genodigden: de Raymond Goethalszaal, het Hotel, de White Room, de Silver Room, de Gold Room, de Imanex-Room, het Grand Café, Rvue-zaal en de Skyboxen. Deze stadiononderdelen worden beschouwd als openbare plaats. Dit betekent dat de voetbalwet hier ook van toepassing is.
 • Voor het verbruik van eten en drank in de tribunes zijn de algemene voorwaarden van toepassing vervat in het protocolakkoord en zijn geldig t.e.m. 31 juli van het lopende jaar. Pictogrammen geven de indicatie weer in welke tribune wat de toepassingvoorwaarden zijn.

Adres

Tiensesteenweg 168
3800 Sint-Truiden.