Go back

Freethielnieuws (04/04): Senne Van Dooren zwaar geblesseerd | Jonge Leeuwen opnieuw onderuit | trainingsnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Slecht nieuws te rapen vandaag op de Freethiel. Het seizoen van Senne Van Dooren zit erop na een zware blessure. De jonge verdediger werd gisteren slachtoffer van een zware enkeldistorsie en zal enkele weken buiten strijd zijn. Daar het seizoen bijna ten einde loopt, zal hij dan ook deze jaargang niet meer in actie komen. Waasland-Beveren wil Senne heel veel sterkte wensen en hoopt dat zijn revalidatie voorspoedig verloopt.

Van Dooren viel gisteren uit in de wedstrijd van de beloften tegen KV Oostende. Onze Jonge Leeuwen verloren met 1-2 na een zwakke vertoning. De eerste helft van geel-blauw was nochtans niet slecht, afwerken lukte echter niet. De tweede helft was er eentje vol slordigheden. De bezoekers scoorden in minuut 75 en 80. Cherif Ndiaye kon vlak voor tijd nog milderen.

Opstelling: Janssens, Keisers, De Bauw, Ndiaye, Dhondt, Caufriez, Borry, Nys, Ponnet, Van Dooren, Van Remoortere

De spelers die gisteren in actie kwamen, hielden vandaag een hersteltraining. François Marquet sloot vandaag gedeeltelijk aan. Ibrahima Conté bleef preventief aan de kant na wat last aan de kuit, hij sluit morgen opnieuw aan. Jens Cools heeft nog altijd last aan de quadriceps na de kniestoot die hij afgelopen zaterdag te verwerken kreeg. Hij zou moeten fit geraken voor het weekend.