Go back

Lierse SK – Waasland-Beveren (22/04): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Zaterdagavond werkt Waasland-Beveren de vierde partij af in Play-off II. Het Herman Vanderpoortenstadion is het toneel voor de wedstrijd, de aftrap is om 20.00 uur. De man in het zwart is Bram Van Driessche. W-B gaat op zoek naar de eerste punten in de play-offcampagne. Uiteraard hopen we te kunnen rekenen op onze supporterskern.

Volwassen supporters, ouder dan zestien jaar, betalen achttien euro voor een zitplaats. Kinderen jonger dan zestien betalen slechts negen euro. Eten en drinken is toegestaan in de tribune. Parking en de toegang is via de pannenhuisstraat.

Enkele regels

De organisator kent enkel een toegangsbewijs toe aan personen, die zich kunnen identificeren door een officieel document, en die hun supporterskeuze hebben bekendgemaakt.

Het verbod, de verplaatsing (zowel in tijd als plaats), de onderbreking of het niet-uitspelen van een wedstrijd geeft geen recht op terugbetaling van het toegangsbewijs of schadevergoeding van enige materiële of financiële aard. Bij afgelasting blijft het ticket geldig voor wanneer deze wedstrijd wel door gaat.

Het is niet toegelaten:

–          Het gooien van papiersnippers, confetti en dergelijke.

–          Het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met gasdruk, megafoons, vuvuzela’s of om het even welk geluidsversterkend of geluid storende middelen.

–          Zonder machtiging door de organisator, goederen of diensten te verkopen, verdelen, uit te delen of aan te bieden.

–          Zonder machtiging door de organisator, het maken van foto’s, beeld- en/of geluidsopnamen voor  professionele of commerciële doeleinden.

Het is toegelaten:

–          Vlaggen en vlaggenstokken te bezitten mits deze voorzien zijn van een flexibele, holle en lichte stok van maximaal twee meter.