Go back

W-B behaalt Belgische én Europese licentie voor seizoen 2017-2018

Goed nieuws vandaag op de Freethiel. Zoals verwacht kreeg Waasland-Beveren vandaag de Belgische én Europese licentie voor het seizoen 2017-2018. Concreet wil dat zeggen dat W-B zowel op financieel als infrastructureel vlak voldoet aan alle voorwaarden om een licentie te behalen en dus ook volgend seizoen zonder enig probleem mag aantreden in eerste klasse A. De club moest zich niet verder verantwoorden na het indienen van het licentiedossier, wat een mooie opsteker is.

Bovendien krijgt W-B dus ook de Europese licentie, wat wil zeggen dat onze club kan en mag aantreden in Europese clubcompetities. De Freethiel is echter niet geschikt voor die Europese wedstrijden, daarom zakt W-B daarvoor af naar het Koning Boudewijnstadion.