Go back

Freethielnieuws (10/09) : Alle Topfanpakketten de deur uit, extra openingsuren en sportief nieuws

tekst: Valy Van de Merlen | foto: Belga Image

Vanaf dit seizoen kon je naast abonnee ook Topfan worden van geel-blauw. Bij aankoop van een Topfanpakket kreeg je, naast voorrang om aanwezig te zijn bij onze thuiswedstrijden bij beperkte capaciteit, een exclusieve W-B hoodie, vlag, lanyard, make-upstick en drie losse tickets.

Goed nieuws, want ondertussen zijn alle topfanpakketten volledig uitverkocht! Het is dus niet meer mogelijk om Topfan te worden. Ondertussen werden bijna alle pakketten aan huis geleverd. Is dit nog niet gebeurd, zal je eerstdaags bezoek mogen verwachten van onze koerier.

Later dit seizoen zal Waasland-Beveren een exclusief evenement organiseren voor onze Topfans.

EXTRA OPENINGSUREN

Nu we terug supporters mogen ontvangen in het stadion is de roep naar abonnementen groot. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn zullen we ook zaterdag 12 september, van 9 uur tot 12.30 uur onze deuren openen. Ook maandag 14 september zal u op de club terecht kunnen tot 20.00 uur. 

SPORTIEF: SULA TRAINT OPNIEUW VOLUIT MEE | RESULTATEN CORONATESTS

Din Sula heeft na een inactiviteit van ongeveer een maand opnieuw mogen aansluiten bij de groep. De Albanese Belg ondervindt geen hinder meer en kon voluit meetrainen met de groep. Ook naast het veld viel er goed nieuws te rapen want opnieuw werden er geen negatieve coronatests vastgesteld.