Go back

Miguel Torrecilla zet sportieve lijnen uit op Freethiel

tekst en foto: Martijn De Jonge

Miguel Torrecilla (50) is de nieuwe technisch directeur van Waasland-Beveren. De Spanjaard zal vanaf vandaag de sportieve lijnen uitzetten bij geel-blauw.

De Raad van Bestuur van Waasland-Beveren is heel opgetogen met de aanstelling van Miguel Torrecilla als technisch directeur. Torrecilla brengt een rugzak aan ervaring mee naar de Freethiel. Hij is sinds 2001 sportief directeur bij verschillende Spaanse clubs, ook op het allerhoogste niveau. Zo was hij actief bij Sporting Gijon, Real Betis en Celta Vigo. Voorheen oefende hij de functie ook uit bij Salamanca, Cartagena en Novelda. Hij tekent in Beveren een contract van één seizoen en gaat meteen aan de slag.

Huidig sportief manager Danny De Maesschalck zal Torrecilla assisteren in zijn job.