Go back

WAASLAND-BEVEREN BEHAALT LICENTIE VOOR SEIZOEN 2021-2022!

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Waasland-Beveren kreeg vandaag heel positief nieuws van de licentiecommissie. Het behaalde een Europese en Belgische licentie voor het profvoetbal voor het seizoen 2021-2022!

De licentiecommissie liet deze avond weten dat Waasland-Beveren opnieuw haar Europese én Belgische licentie voor het profvoetbal toegekend kreeg. Vrees voor een weigering van het dossier was er traditiegetrouw niet. De club slaagt met glans op alle aspecten van het dossier.

CEO Antoine Gobin: “We zijn opgetogen dat we onze licentie voor het volgende seizoen opnieuw hebben behaald. Ik wil iedereen van het licentiecomité bedanken voor de open communicatie en de vlotte samenwerking. Natuurlijk wil ik ook onze medewerkers bedanken die goed werk hebben geleverd en alle nodige documenten hebben voorbereid de afgelopen maanden.”