Go back

Leonardo Bertone stays loyal to Beveren!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Lorenzo Vicencio

Leonardo Bertone (27) blijft Waasland-Beveren trouw. De Zwitserse middenvelder kwam in september 2020 naar de Freethiel. Hij speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden voor geel en blauw, hij kon daarin één keer scoren en liet ook tweemaal scoren. Leo werd ook vice-kapitein van Beveren.

Sportief directeur Roger Stilz: “Leo is op en naast het veld op en top prof. We hebben karakters zoals hem nodig: positieve energie, identificatie met de club en een harde werker. We zijn blij dat hij aan boord blijft.”

Leonardo Bertone: “Ik ben heel erg trots en blij dat ik deel mag uitmaken van dit project. Ik hou erg veel van de club, het team en de fans. Ik blijf de club steunen, want het beste moet nog komen. Ik kan niet wachten om te starten aan de competitie.”

De club kijkt ernaar uit om samen met Leo het nieuwe hoofdstuk te schrijven.


Leonardo Bertone (27) stays loyal to Waasland-Beveren. The Swiss midfielder came to the Freethiel in September 2020. He played 28 games for yellow and blue last season, in which he was able to score once and also gave two assists. Leo also became vice-captain of Beveren.

Sporting director Roger Stilz: “Leo is on and off the pitch a professional. We need mindsets like he has: positive energy, identification, hard working. We are happy that he stays on board.”

Leonardo Bertone: “I’m really proud and happy that I can still be a part of this project. I really like the club, the fans and the team. I stand fully behind the club, the best is yet to come. I can’t wait to get started.”

The club is looking forward to write a new chapter together with Leo.