Go back

Lucas Pirard leaves Waasland-Beveren

tekst: Martijn De Jonge | foto: BelgaImage

Lucas Pirard verruilt Waasland-Beveren voor Royal Union Saint-Gilloise. Pirard was afgelopen seizoen al op huurbasis actief bij de Brusselaars. Pirard streek in de zomer van 2019 neer op de Freethiel en kwam in totaal vijftien keer in actie voor geel-blauw.

Sportief directeur Roger Stilz: “We vonden een oplossing voor Lucas. In zijn geval werd het moeilijk om speeltijd te krijgen volgend seizoen, dus we begrepen zijn wens om de club te verlaten. We bedanken Lucas voor zijn professionele gedrag en wensen hem het beste in de toekomst. Ik wil ook de bestuurders van Royale Union Saint-Gilloise bedanken voor de professionele samenwerking.”

Veel succes in de toekomst, Lucas!


Lucas Pirard trades Waasland-Beveren for Royal Union Saint-Gilloise. Pirard was already active last season on a rental basis with the Brussels side. Pirard settled at the Freethiel in the summer of 2019 and made a total of fifteen appearances for yellow and blue.

Sporting director Roger Stilz: “We found a solution for Lucas. In his case, it would have become difficult to get playing time next season, so we understood his wish to leave the club. We thank Lucas for his professional behavior and wish him the best in the future. We would also like to thank the directors of Royale Union Saint-Gilloise for their professional cooperation in finalizing this matter.”

Good luck in the future, Lucas!