INSCHRIJVING PRESIDENT’S DINER

 

VOOR DE WEDSTRIJD OP 19 OKTOBER TEGEN KV OOSTENDE VOORZIEN WIJ EEN EXCLUSIEVE MENU AAN €25 pp.
SCHRIJF HIER IN.

Bij thuiswedstrijden kan je ook dit seizoen op de Freethiel terecht voor een overheerlijk driegangenmenu. 

Onze gasten worden ontvangen met een glaasje bubbels en amuses van de chef. Gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Alle frisdranken, pils en wijnen zijn inbegrepen tijdens de maaltijd. Voor deze fantastische menu betaal je per gast € 75,00 incl. btw. Voor een kind betaal je € 30,00 incl. btw.

Voor een ultieme beleving van de wedstrijd is het vanaf dit seizoen ook mogelijk een skybox af te huren bij onze thuiswedstrijden. U wordt met twee flessen Champagne hartelijk ontvangen in een skybox. Daarna kan u genieten van een heerlijk menu aangeboden door onze cateraar. De wedstrijd kan u bijwonen vanuit uw skybox of business seats op onze eretribune. De prijs bedraagt € 2200,00 excl. btw. 

Onze gasten zijn welkom vanaf 2.30 uur voor aanvang van de wedstrijd. Gaat de wedstrijd door om 20.45 uur dan verwachten we jou omstreeks kwart na zes. Tenzij anders aangegeven zal het diner bij wedstrijden om 16.15 uur na de wedstrijd plaatsvinden.
Het is niet toegestaan zonder parkingticket te parkeren op de hoofdparking. U kan vrij parkeren op Parking Bosdam. Met een shuttlebus wordt u gebracht tot aan de inkom van het stadion.

Wij wensen u alvast een fantastische voetbalavond toe.
Smakelijk!

WEDSTRIJDINFO | 

👉 Er zijn in onze businessruimte momenteel 165 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 U wordt verwacht omstreeks 18.00 uur als de wedstrijd om 20.45 uur plaatsvindt.