INSCHRIJVING PRESIDENT’S DINER

Bij thuiswedstrijden kan je ook dit seizoen op de Freethiel terecht voor een overheerlijk driegangenmenu. 

Onze gasten worden ontvangen met een glaasje bubbels en amuses van de chef. Gevolgd door een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Alle frisdranken, pils en wijnen zijn inbegrepen tijdens de maaltijd. Voor dit fantastische menu betaal je per gast € 75,00 incl. btw. 

Voor een ultieme beleving van de wedstrijd is het vanaf dit seizoen ook mogelijk een skybox af te huren bij onze thuiswedstrijden. U wordt met twee flessen Champagne hartelijk ontvangen in een skybox. Daarna kan u genieten van een heerlijk menu aangeboden door onze cateraar. De wedstrijd kan u bijwonen vanuit uw skybox of business seats op onze eretribune. Bij interesse: mail naar tom@waasland-beveren.be.

Onze gasten zijn welkom vanaf 2.30 uur voor aanvang van de wedstrijd. Gaat de wedstrijd door om 20.00 uur dan verwachten we jou omstreeks half zes. Tenzij anders aangegeven zal het diner bij wedstrijden om 16.00 uur voor de wedstrijd plaatsvinden. Het is niet toegestaan zonder parkingticket te parkeren op de hoofdparking. U kan vrij parkeren op Parking Bosdam. 

Wij wensen u alvast een fantastische voetbalavond toe.
Smakelijk!

WEDSTRIJDINFO | WAASLAND-BEVEREN – KVC WESTERLO (30/1)

👉 Er zijn in onze businessruimte momenteel 250 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 Voor de wedstrijd tegen KVC Westerlo ontvangen onze hostessen u graag via de centrale inkomhal vanaf 13.00 uur.
👉 Op 26 november 2021 besliste het overlegcomité dat het aantal personen per tafel beperkt wordt tot maximaal 6 personen. Meer personen inschrijven is mogelijk. Het aantal personen zal dan verdeeld worden over meerdere tafels.  

*Klik op de afbeelding om het menu te bekijken.

SCHRIJF HIER IN