Beste supporter,

Bedankt voor uw inschrijving voor onze Themacafélunch, wij hebben deze goed ontvangen.

We verwachten u vanaf twee uur en half voor de start van de wedstrijd bij de ingang van het Themacafé. Te bereiken via ingang 4, Meerminnendam te Beveren. Bij een match die start om 20.00 uur verwachten we u dus vanaf 17.30 uur. Indien de wedstrijd start om 20.30 uur is dat vanaf 18.00 uur. Betalen kan u ter plaatse cash of via bancontact.

Komt u met de wagen? Dan kan u parkeren op de parking van de sporthal (oude zwembad).

Plannetje parkings Freethiel

Annuleringen: Uw reservatie kosteloos annuleren of wijzigen kan tot ten laatste 24 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor u een diner gereserveerd heeft. Indien u daarna nog uw reservatie wil schrappen, zijn wij genoodzaakt u alle voorziene kosten te factureren.

 

Opgelet: aangescherpte veiligheidsmaatregelen!

  • Elke supporter zal bij de toegang tot het stadion gecontroleerd worden door stewards en/of politie.
  • Rugzakken zijn NIET toegelaten in het stadion, handtassen wel.
  • Supporters wordt aangeraden tijdig naar het stadion te komen. Door de aangescherpte controle lopen de wachtrijen aan de ingangen mogelijk op.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden en in het huidige klimaat een zeer slecht idee.

Hieronder kan u een overzicht vinden van uw reservatie. Indien u bijkomende vragen hebt kan u deze stellen per mail (info@waasland-beveren.be) of telefonisch op het nummer: 03 750 25 00.

Met vriendelijke groeten,
Het Waasland-Beveren-Team

Tot snel op de Freethiel!