Door onze lokale partners aan te spreken proberen we een kans aan te bieden aan onze supporters en sympathisanten om kennis te maken met onze partners en hun jobaanbiedingen.

 

Onze club engageert zich sinds 2013, in samenwerking met Maatschappij Linker Scheldeoever, EGTS en verschillende gemeentebesturen, om jaarlijks een Job- en Opleidingbeurs te organiseren in het Freethielstadion.

 

Wat deze jobbeurs zo bijzonder maakt, is haar grensoverschrijdende karakter. Tijdens de jobbeurs van 18 mei waren er 84 Belgische en Nederlandse bedrijven aanwezig, met meer dan 1200 werkzoekenden en/of bezoekers. Nederlandse werkzoekenden worden op de dag van de jobbeurs met speciale pendelbussen opgehaald in Hulst en naar de beurs in Beveren gebracht.

 

Afgelopen editie werd er extra aandacht besteed aan een betere match tussen de werkgevers en de werkzoekenden in de grensregio. Men wil dit bereiken door het gebruik van digitale tools, een meer persoonlijk onthaal én jobbegeleiding van de werkzoekenden. Bovendien blijkt het organiseren van een jobbeurs in een vertrouwde omgeving en vertrouwd voetbalstadion ideaal te zijn om mensen te laten participeren aan deze dag.

 

De jobbeurs wordt georganiseerd door 13 partners: EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren. Ook de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Stekene en Sint-Gillis-Waas ondersteunen het project.

 

De grensoverschrijdende Jobbeurs maakt deel uit van het project ‘Grensinformatievoorziening Vlaanderen-Nederland’. Dat staat voor de opbouw van een solide structuur van informatievoorziening in de grensstreek Vlaanderen-Nederland.

 

 

Wanneer is de volgende jobbeurs? 

Exacte datum later te bepalen: medio mei 2018.