Door onze lokale partners aan te spreken proberen we een kans aan te bieden aan onze supporters en sympathisanten om kennis te maken met onze partners en hun jobaanbiedingen.

 

Onze club engageert zich sinds 2013, in samenwerking met Maatschappij Linker Scheldeoever, EGTS en verschillende gemeentebesturen, om jaarlijks een Job- en Opleidingbeurs te organiseren in het Freethielstadion.

Wat deze jobbeurs zo bijzonder maakt, is haar grensoverschrijdende karakter. Met een aanwezigheid van meer dan 80 Belgische en Nederlandse bedrijven, en meer dan 1000 werkzoekenden en/of bezoekers, kunnen we met fierheid zeggen dat de jobbeurs in het Freethielstadion één van de grootste uit het Waasland is.

De laatste edities werd er extra aandacht besteed aan een betere match tussen de werkgevers en de werkzoekenden in de grensregio. Men wil dit bereiken door het gebruik van digitale tools, een meer persoonlijk onthaal én jobbegeleiding van de werkzoekenden. Bovendien blijkt het organiseren van een jobbeurs in een vertrouwde omgeving en toegankelijk open voetbalstadion ideaal te zijn om mensen te laten participeren aan deze dag.

De jobbeurs wordt georganiseerd door 13 partners: EGTS Linieland van Waas en Hulst, Waasland-Beveren, VDAB, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren. Ook de gemeentebesturen van Beveren, Hulst, Stekene en Sint-Gillis-Waas ondersteunen het project.

De grensoverschrijdende Jobbeurs maakt deel uit van het project ‘Grensinformatievoorziening Vlaanderen-Nederland’. Dat staat voor de opbouw van een solide structuur van informatievoorziening in de grensstreek Vlaanderen-Nederland.

 

Wanneer is de volgende jobbeurs? 

Door het coronavirus is het dit jaar niet mogelijk een fysieke jobbeurs te organiseren. Daarom wordt er dit jaar een digitale jobbeurs georganiseerd. Via het online platform kan je in contact komen met meer dan vijftig bedrijven. De E-jobbeurs loopt van 19 tot 23 oktober 2020.

Op zoek naar een job of nieuwe uitdaging?
Registreer je dan nu vdabdigitalejobbeurs.be/nl/e-beurs-2020/.

Succes!