Ben je jonger dan zestien en supporter van Waasland-Beveren? Wil je dichter bij onze spelers staan en exclusieve activiteiten meemaken? Word dan nu lid van onze kidsclub: Young Believers!

 

Als echte familieclub willen we ook iets doen voor onze leeuwen van de toekomst, onze jonge supporters. Sinds het seizoen 2015-2016 zijn we gestart we met de Young Believers Kids Club. Deze Kids Club is er voor kinderen met een geel-blauw hart tussen 6 en 16 jaar. Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen Joni Sturm en Tine Sturm klaar staan om onze jongste supporters een leuk voetbaljaar te bezorgen.

 

Wat mag je verwachten van onze Kids Club?

Als je van het seizoen 2018-2019 een abonnement van Waasland-Beveren hebt, kan je gratis lid worden van de Young Believers!
Heb je geen abonnement? Geen nood! Voor € 15 ben je het hele seizoen lid.

Wat zijn de voordelen van de leden van de Young Believers?

Elke thuiswedstrijd krijgt één lid de kans om samen met onze mascotte Freethy en de spelers het veld op te lopen als Kids Club-mascotte. Voor de wedstrijd begint zal er ook een foto genomen worden samen met je favoriete speler. Deze foto krijg je gehandtekend op één van de activiteiten van de Kids Club.

  • Gratis deelnemen aan alle Kids Club activiteiten.
  • Bij enkele thuiswedstrijden organiseren we extra speciale acties.
  • Altijd al eens met je klasgenootjes een wedstrijd willen bijwonen? Doe dan mee aan de scholenactie die we in de loop van het seizoen zullen organiseren.
  • Mogelijkheid tot oplopen met alle leden van de Kids Club bij de countdown en Jupiler Pro League Hymne met onze A-kern. Ja… je komt dan op TV!

Wat zijn de voorwaarden om lid te worden van onze Young Believers?

  • Je bent tussen 6 en 16 jaar oud.
  • Gratis voor abonnees, niet-abonnees betalen bij de start van het seizoen € 15 lidgeld.

***Je bent pas officieel lid wanneer je in het bezit bent van een kopie van je inschrijving bij de Kids Club! Hierop staat je unieke lidnummer.

Hoe kan ik lid worden van de Young Believers voor het seizoen 2018-2019?

Vul het inschrijvingsformulier in via deze link.

Inschrijven kan tot vrijdag 14 september 2018.

Heb je nog specifieke vragen over onze kids club?

Neem dan contact op met de Kids Club-coördinatoren Joni en/of Tine Sturm via e-mail (young.believers@waasland-beveren.be).