Beste medewerker,

Waasland-Beveren wil je graag op vrijdag 25 januari 2019 uitnodigen op ons jaarlijks nieuwjaarsfeest in het Freethielstadion. Alle medewerkers van Waasland-Beveren mogen gratis deelnemen aan deze diner, partners betalen 10 euro.

Op de menu staan RemoFritjes met stoofvlees & RemoFritjes met vol-au-vent. Jullie mogen op voorhand zelf kiezen wat je wenst. Na de maaltijd krijgt u nog een koffie met dessert.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vragen we niet meer aan elke celverantwoordelijke alle inschrijvingen te verzamelen van zijn|haar medewerkers. U kan dus als medewerker rechtstreeks inschrijven via het onderstaand invulformulier op onze website. Dit moet u doen vóór zondag 20 januari 2019. Om organisatorische redenen zijn we verplicht ons te houden aan de uiterste inschrijvingsdatum.

Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn op het formulier. Als u dit correct gedaan heeft krijgt u van ons een (automatische) bevestigingsmail.

Betaling dient te gebeuren bij het aanmelden. Elke deelnemer krijgt bij aanmelding een enveloppe met daarin 4 drankbonnetjes. Maw. wie zich niet aanmeldt krijgt dus ook geen gratis drankbonnetjes.

Deuren gaan open vanaf 19.00 uur, het diner start omstreeks 19.30 uur.

Tot dan!