Sport-, spel- en voetbalkampen 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Waasland-Beveren ook in 2017 zijn Open Sport- en Spelkampen, in samenwerking met Maatschappij Linkerscheldeoever en de stad Sint-Niklaas. Met de OSSK wil Waasland-Beveren kinderen kennis laten maken met verschillende plezierige bewegingsactiviteiten: van balspelen of oriëntatielopen tot fitheidstesten en Highland Games. De OSSK vinden plaats in en rond het Sint-Niklase Puyenbekestadion. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze pagina.

 

Waasland-Beveren organiseert ook op de Freethiel te Beveren een sportkamp; het W-B Sport- en Voetbalkamp. Het het derde seizoen op rij dat onze club, in samenwerking met de gemeente Beveren, een sportkamp organiseert op de Freethiel zelf. Het verschil met de OSSK in Sint-Niklaas is dat in het ‘W-B Sport- en Voetbalkamp’ voetbal (50%) afgewisseld wordt met andere sporten en spelen (50%).

 

Voor wie?

Open Sport- en Spelkampen:
- Kleutertjes (geboortejaar 2011 en 2012): paas- en zomervakantie
- 6- tot 16-jarigen (geboortejaar 2000 tot 2010): paas- en zomervakantie

W-B Sport- en Voetbalkamp:
- Geboortejaar 2008-2010 (reservatienummer: a)
- Geboortejaar 2005-2007 (reservatienummer: b)
- Geboortejaar 2001-2004 (reservatienummer: c)

Waar?

Open Sport- en Spelkampen:
Stadion Puyenbeke
Watermolenstraat 104
9111 Belsele

W-B Sport- en Voetbalkamp:
Stadion Freethiel (jeugdterreinen)
Stadionplein 1
9120 Beveren

Voor- en nabewaking

Open Sport- en Spelkampen:
U wil als ouder graag uw zoon of dochter inschrijven, maar moet u zelf vroeg werken of kan u de kinderen niet afhalen rond 16.00 u.? Geen probleem, wij bieden voor- en nabewaking aan! Vanaf 7.30 u. is uw kind welkom op de club. De nabewaking loopt tot 17.15 u.

W-B Sport- en Voetbalkamp:
Voor- en nabewaking wordt niet aangeboden in Beveren.

Hoe inschrijven

Open Sport- en Spelkampen: Inschrijven kan online in onderstaand inschrijvingsformulier.

W-B Sport- en Voetbalkamp: Inschrijven op de website van de gemeente Beveren: Link vakantietoppers

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Community Manager Valy Van de Merlen. Dat kan telefonisch (03 750 25 01) of per e-mail (community@waasland-beveren.be).

Prijs

Open Sport- en Spelkampen:
Inschrijvingen: €30 per kind/week. Indien u wilt genieten van de voor- of nabewaking, is het €10 extra per kind/week. Met andere woorden: de OSSK kan u dus maximaal slechts €50 per kind/per week kosten. Kinderen met een kansenpas krijgen 50% korting op vertoon van hun kansenpas bij de inschrijving. Indien u meer dan 1 kind inschrijft per gezin, krijgt u 10% korting.

W-B Sport en Voetbalkamp:
Inschrijvingen: €61 per kind/week. Voor kinderen met een vrijetijdspas betaalt u slechts €5 per kind/week. Dit is maar liefst 92% korting!

_